16 d’abril 2007

"Diàlegs Satiritzants"

(Com a primera entrada i per situar el lector diré que aquests diàlegs són de creació pròpia i inspiració diversa: converses a cau d´orella, a crits, per telèfon, e-mail, d´escoltes al tren... i calentors pròpies de closca)
Diàleg satiritzant 1:
A- M´agradaria trobar pis prop de la facultat, d´ençà que la Renfe és Renfe haig de sortir de casa dues hores abans per poder arribar a temps i només són 15 km. de distància. Per cert, saps que el professor d´Antropologia social, aquell que va fer la conferència sobre el canvi de sexe repentí experimentat en les hormones dels homo-sapiens-malsexus pel canvi climàtic en l´Era de la Glaciació, viu en l´edifici de darrera la facultat, un piset de 80 m2 per ell sol?

B- Parlant de sexe i perversions, saps que l´altre dia quan dinava al jardí de la facultat, el petit de dins l´illa de cases vaig veure un home tot cofoi, exposant les seves picardies al sol per assecar-les, els hi ha polits i amb poc pudor.

A- En serio? Ara entenc per què diu el profe d´Antropologia social que la roba interior s´ha posat ben cara i que les puntes ben fetes ja no es troben, que la Xina ho engoleix tot... i mentre ho diu es va gratant perquè es veu que és al•lèrgic a la lycra.

Diàleg Satiritzant 2
(esperant l´ascensor i quan arriba)
A- Puges?
B- (n´examina el interior), No, gràcies
A- No esperaves per pujar?
B- Si, però és massa gran
A- Com?
B- Si, el meu pis té 5m2 i és per a mi sol, aquest trasto té 15 i per dues persones em sentiria massa violent amb tant d´espai per cobrir.
A- Cada dia hi ha més sonats, sort que jo visc al garatge de ca la iaia!.

Diàleg satiritzant 3
"D´euros i frescos.."
A. Quants diners tens?
B. No ho sé, no els compto!
A. ah no?
B. No, només els gasto!.
(bibl. filos ub 19/10/05)