08 d’agost 2008

Noticies d´estiu

SUCCESOS

Sense cap

Una dona que feia la migdiada al sofà, es refrescava amb un ventilador col•locat als peus del sofà, perd el cap(lit.) per accident mecànic de l’aparell. Amb la calor que apretava el cap semblava voler seguir gaudint de la fresqueta i va ser trobar a la cuina al costat de la nevera, on suposadament hauria anar rodolant.
Es recomana als usuaris d’aparells de ventilació que revisin els aparells i apretin bé els cargols per evitar noves incidències que us facin perdre el cap.


Ambulància frustra suïcidi

Dona, que s’intenta suïcidar tirant-se dalt a baix del seu edifici fracassa en l´intent al ser “miraculosament” rescatada per una ambulància que passava per la zona. La dona va caure just al damunt del sostre que, encara no se sap com, va amortir el cop. Els conductors del vehicle: Àngel i Miquel van sentir un fort cop sobtat i van aturar el vehicle per veure què passava. En veure la dona en camisa de dormir i plena de sang creien que era la que duien al darrera, al tornar a pujar al vehicle la dona, que es trobava en estat de xoc, van veure sorpresos que ella no era la que transportaven i que aquesta no s’havia mogut de la llit de l’ambulància..
Un cop curada de les ferides i del xoc sofert la dona suïcida va demanar els horaris del serveis sanitaris per evitar llançar-se a la mateixa hora, perquè això sí, assegura que ho tornarà a intentar.


Cervells a la carta

Un home cansat de veure’s abandonat per les seves respectives parelles per causa de la seva poca intel•ligència: “sóc poca cosa” , “mai estic a l’alçada”, “no les entenc”, “cervell reduït” han sigut les definicions que el mateix D. M, de trenta i pocs anys, ha declarat que patit com a motius de trencament per les seves successives parelles. Així i de moltes més maneres gens afalagadores han definit les noies al possible “Lecter català”. Ell com a revenja ha començat a atacar les seves ex parelles menjant–els-hi el cervell perquè segons paraules del mateix suposat agressor: és vell com el món el dit “menja i fes-te gran” . D.M afirma que al cometre aquests actes pretenia menjar-se l´intel.ligència de les noies per fer-se més llest. Al principi només gosava tastar-lo però com diu la dita :”lo que no mata engorda” es va creure la seva pròpia idiotesa i va començar a devorar cervells sencers per pujar el seu C.I. (si-us-plau lectors, si no enteneu les sigles absteniu-vos de menjar cap cervell, ja que està mèdicament provat que com diu la dita : “D´on no hi ha no en raja”).