21 de maig 2007

"USUARI INSATISFET;SUICIDA EGOISTA"

Usuari insatisfet; suïcida egoista

Bones,
Acabo d´arribar desprès d´emprendre un nou periple en la Renfe de Rodalies. Avui ha sigut: una hora per 10kms. No està malament. La novetat? Que la culpa no és de la Renfe o ...potser si.
El motiu del mal funcionament de la línia ha sigut perquè un suïcida beneit decideix de treure´s del mig putejant mig país(sort que és tan petit). La qüestió no és si és ètic o no treure´s la vida (cadascú a lo seu) o treure-se-la en un dia gris i plujós quan potser demà amb solet i caloreta els problemes amenaçadors que es veuen una ombra esclafant sobre d´un avui demà amb un bon clima semblen pures minúcies i llavors penses... si m hagués esperat un dia més?, ai no, ja no penses.

Un usuari per molt insatisfet que estigui potser excessiu fer un toc d´atenció tan radical a l´empresa ferroviària, el maquinista sense culpa patirà un trauma, pobre home. Ell serà el primer damnificat d´un allarga llista: fer-ho a les 9 del matí implicat, putejar l´esmorçar del jutge,dels forenses,de la policia, i de milers d´usuaris d´ambdues direccions de la línia que es veuen afectats pel tall.

Darrerament les sèries estan passant a la consciència col•lectiva la màxima de suïcidar-se tirant-se al tren que ja ha passat al vocabulari com a frase popular que ningú pensa ja en el sentit però quan el llenguatge es torna acció perjudica massa. Suïcidar-se, no sé cadascú sabrà, però mirar de fer-ho sense esquitxar al veí, si-us-plau.(21/5/07 9am)