15 d’agost 2008

15 d´agost més sorra en el desert....i "DES"-




Mes d´agost:
DESolació- no hi ha ningú en lloc, totes les botigues que busques precisament agafen vacances aquell dia

DESesperança- tan si vas a l´aeroport, estas en una cua a la carretera o estas a la platja sofrint els nenets macos que llençen sorreta o els graciosos de les pilotetes

DESenganyat- del "meravellos" destí turistic que t´han venut, de la dona, del marit, de les sogres i fillets en general...

DESensonyat (perdua de son- quan recuperes el ritme de son i amés fan siesta n´acabes patint...

DESestimat- cualsevol idea que proposis a la parella. La seva segur que és millor (en la seva opinió) i desestimat per la familia que havies idealitzat i ara passa de tu.

DESentrenat- com costa nedar les primeres braçades....!

DESesme- la calor i la famila treu lésma a qualsevol!

DES i més DES...
i podriem usar tot l´apartat del diccionari dedicat als DES.
L´agost és un "DES-"per se. No hi ningú al barri, ningú al carrer, ni a peu, ni en cotxe, ni en bici ara si...busus turistics plens de guiris els que vulguis. És el que tenen les grans ciutats que en aquest mes es queden "DES"- Semblen un desert, tot desert, sense res ni niungú i només la sorra d´asfalt.

El 15 d´agost és festa, una festa enmig d´un mes de festa per se. Més "DES"- a afegir. Ara si que no troben res pero res obertni ningú ni en kilometres a la rodona que no sigui en zones habilitades per a acreditats com a turistes vacacionals o simples "DES-" per un dia.
Sol.litut, aire calent, i el paisatge urbà es converteix en aquells paisatges de les pel.lis de l´oest. Alerta! deixe pas al rostoll que sempre travesa l´escena mogut per una improvitzada ràfega de vent, segurament provocada per el suspir mel.lancolic d´un urbanita convertit en "DES-".